HTML

hőszigetelő rendszerek

hőszigetelés, utólagos hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek

Friss topikok

  • Tanúsító: Remek összefoglaló elméleti munka a cikksorozat! Félő, hogy a gépi fordítás még a témát ismerők sz... (2009.11.01. 21:57) hővezető és vezető akadályok

Linkblog

Archívum

2009.11.01. 18:54 kalnoki

hővezető és vezető akadályok

Címkék: hőszigetelés utólagos rendszerárak

www.hozo.hu/hoszigeteles-rendszerarak.php

Hővezetés, amikor a hő áthaladhat. Áramvezetés akkor jelentkezik, ha a hő áthalad egy médium. Az arány, hőszigetelés amelynél ez bekövetkezik arányos a vastagsága az anyag, a keresztmetszeti terület, amelyre az utazás, a hőmérséklet-gradiens közötti felületek és hővezető. 

A legtöbb gázok beleértve a légi szegények vezeték, de jó szigetelők. Vezetőképes akadályok gyakran bele egy réteg vagy a zsebeit, hogy csökkentsék a levegő hőátadás. A példák közé tartoznak Styrofoam és kettős üvegezésű ablakok. Vezetéses hőátadás nagymértékben csökken a jelenléte a levegőben töltött terek (amely alacsony hővezető képessége), nem pedig az hőszigetelő rendszerek utólagos hőszigetelés anyag maga. Fémek kiváló hővezető-kiállítás, és lehetővé teszik hővezetés könnyen előfordul. 



Hatékonyságát egy alufóliával vagy fémezett fólia sugárzó akadály, hogy megakadályozzák a hőveszteséget is áthidalta, ha abuts bármilyen anyag nagy hővezető. Fényvisszaverő fólia van szüksége légrés működni áramvezetés szigetelő anyag. A sugárzó akadály rendszer definíció szerint olyan fényvisszaverő anyaggal szemben egy légtérbe. Amikor a gát sugárzó arcok zárt légkamra válik a fényvisszaverő szigetelés mérhető R-érték.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hoszigeteles-rendszerek.blog.hu/api/trackback/id/tr181491408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tanúsító · http://enta.blog.hu 2009.11.01. 21:57:23

Remek összefoglaló elméleti munka a cikksorozat! Félő, hogy a gépi fordítás még a témát ismerők számára is emészthetetlenné teszi a magyar szöveget, de sebaj, megtalálható az utalás az eredetire! Irány az angol nyelvű változat! Érdemes!
süti beállítások módosítása