HTML

hőszigetelő rendszerek

hőszigetelés, utólagos hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek

Friss topikok

  • Tanúsító: Remek összefoglaló elméleti munka a cikksorozat! Félő, hogy a gépi fordítás még a témát ismerők sz... (2009.11.01. 21:57) hővezető és vezető akadályok

Linkblog

Archívum

2009.11.01. 18:45 kalnoki

hőszigetelés rendszerárak

Címkék: rendszerek hőszigetelés hőszigetelő

A kifejezés hőszigetelés utalhat a felhasznált anyagok csökkentik a hőátadás, vagy a módszerek és folyamatok csökkentésére hőátadás. Hő energiát lehet eljuttatni a hővezetés, konvekció, sugárzás vagy a tényleges anyag mozgása egyik helyről a másikra . Az E vita csak az első három mechanizmusokat kell figyelembe venni. Hőszigetelő az a módszer, hogy megakadályozzák a hő szökését a konténer vagy bejutását a tartályba. Más szóval, a hőszigetelő tud tartani egy zárt térben, mint például egy épület meleg, vagy nem tudja tartani a konténer belsejében a hideg. A hő által átutalt az egyik anyag a másikba hővezetés, konvekció és / vagy sugárterápiával. Szigetelők használják minimalizálása érdekében, hogy a hőenergia átadása. Saját szigetelés, a K-érték azt jelzi, mennyire jól anyagi szigeteli. A hőhatás lehet csökkenteni azáltal, hogy foglalkozik egy vagy több ilyen mechanizmusok és függ a fizikai tulajdonságai az anyag alkalmazott erre a célra. 

 

hőszigetelő rendszerek

 

eza  cikk a wikipedia fordítása az eredeti elérhető ezen a linken

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hoszigeteles-rendszerek.blog.hu/api/trackback/id/tr81491379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása